Helgens begivenheter..

Imorgon ska vi (skriver vi då det är mer än halva kurserna 05:1 och 06:1 som ska..) på 25-års fest i Malmö! Killarna som ska ha festen börjar dock närma sig 28, så de kom med följande briljanta idé (nedan med lite extra krydda av Ellebelle; får se om killarna har samma fantasi. Grundidén är deras..):Festen startar i en lokal som består av tre rum med tre olika kategorier:

Rum 1: rummet för de som inte fyllt 25 ännu . I detta rum ska festdeltagarna mogna till sig och förbereda sig på hur det kommer att kännas att bli 25. Till sin hjälp har de rullatorer, likörer i färgglada färger, sticknings-kit, gå-stavar och löständer.

Rum 2: rummet för de som är runt 25. Ett lagom rum, ett rum för de som är i centrum, festens mittpunkt.. Här kan man mingla, vara mogen nog att välja drinkar själv och kanske även dansa lite (det vill säga då de olika vätskorna man intager börjar att blanda sig i kroppen, är man 25 lär man misstänka att ens danssteg inte är av det modernaste slaget, trots att man har övat framför TVn tillsammans med MTV). Varnas dock för kommentarer såsom ”gud va hon ser ung ut, hon MÅSTE ha lyft sig!” och ”men GUUUD va jag blir stressad, ALLA skaffar barn just nu!!”.

Rum 3: rummet för de som är äldre än 25. Här ska alla aktiveras och föryngras! LEGO-hörna, antirynk-kräm och galon-kläder accompagneras av saft och fiskdamms-fiskande. Här spelas kidsens sommar-hits såsom Boten Anna och Glider i sommartider. Överkurs är Champagne-sprutande och bara överkroppar. Fungerar inte dessa hjälpmedel som föryngrings-hjälp bör festdeltagarna söka hjälp.

SÅ! Efter att folket i alla de tre rummen kommit så nära 25 som möjligt förenas allihopa och det bär av till nästa festlokal, denna gång klubben Plysch där vi ska fortsätta förenandet..

Tycker att idén bakom festen låter strålande. Får se om det blir så avancerat som ovan eller om det blir en vanlig, rolig fest helt enkelt..

Ha en rolig helg! Och, tag hand om varandra..

Hon trodde att hon såg ut som Gitarristerna på MTV, men icke..

Annonser

2 Responses to Helgens begivenheter..

 1. Sussi skriver:

  Ciao gitarristen 😉
  Fick ringen av mamma igår – jättefin,tusen tack!!!Hörde att mamma ordnade kontakt med ngn butik,hur gick det? Bra hoppas jag!!!

  Kram på dig/Storasyster !

 2. ellebelle skriver:

  Va kul att du gillade ringen! Ja, hon fixade kontakt med butiken KIK som säljer balklänningar och brudutstyrsel. Kommer att skriva om det i bloggen längre fram!

  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: