Veckans bästa v 44..

Gotta have: Sushi! Det finns alldeles för få Sushi-ställen i Ljungbyhed :-). Tyvärr så tar det ju ganska lång tid att fixa sushi själv, så det har bara blivit av en endaste gång sedan jag flyttade ner hit. Ska försöka att komma iväg på ett japanskt julbord i december..

Smak: Bacardi Apple. Mkt läskande och frisk smak!

Höjdpunkt: 05:1 Examensfest i fredags var skoj, men att få ett till syskonbarn tar givetvis veckans topp-placering. Grattis fam Baytorun till tillskottet i form av den lilla Leo.

Idol: Johan Holmlund, en vän från lumpen som sedan kom ner till Frankrike och jobbade när jag bodde där, gick samtidigt på Militärhögskolan och numera är en god vän. Johan är nere på mission vid Libanon med HMS Gävle. Jag är övertygad om att Johan gör ett utmärkt jobb där nere och känner jag honom rätt så håller han på att jobba ihjäl sig by now. Jag saknar dig Johan! Hipp hurra för alla som ställer upp för Sverige och är ute på våra missioner ute i världen.

Plagg: Mammas kappa från 70-talet i: omlottmodell i svart mocka, kantad med silverräv i kragen och med knyt-skärp i midjan från Amoress i Stockholm (intill PK-huset). Mamma designade denna modell så vi blev glatt överrsakade när vi såg att de i år har återupptagit produktionen!

Produkt: Time Shimmering Lotion Q10 från Apoteket. Tro det eller ej med mer glamour-känsla för huden får man leta efter i höstmörkret! Fungerar på sommaren som en boost för solbrännan och nu när man är lite blekare tillför den mest ett klädsamt shimmer.

Julklapp pour elle: underkläder från Aubade. Ganska dyrt men lyxigt och otroligt vackra modeller. Ett hett tips är att fråga din flickväns/sambos/frus vänner om hennes underklädes-storlek, för annars kan det bli ganska pinsamt. Jag kommer själv aldrig att glömma när jag fick ett par trosor i strl L och en BH i 80B nånting.. inte riktigt rätt storlekar alltså.. Aubade finns blad annat på NK.
Julklapp pour lui: en prenumeration på tidningen KING. Mycket bra och välarbetad tidning för män. Bra modereportage!

Bild:  Föreställer Henke och Pierre, kvällens bartendrar på 05:1 examensfest

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: