Himmelsk kyckling by Tusse..

Vid vårt besök i Halmstad bjöd Tusse på denna underbara middagsrätt:

Kyckling i ugn: Till 4 pers

Rör ihop: en flaska Ketjap Manis, ca 2,5 dl matlagningsgrädde, ca 2 dl crème fraiche, ett par klyftor vitlök (hackade eller pressade) och en liten sked Sambal olek.

Lägg kycklingen (hela filéer eller i bitar) i en ugnsfast form och häll över såsen. Tillaga i ugn på 175 grader tills kycklingen är färdig.

Servera med jasminris och en sallad gjord på avocado, vattenmelon, fetaost, pinjenötter och sallat + eventuellt gurka och andra grönsaker efter smak.

Mums!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: