Funky rain..

Regn och blåst.. Men ska det va så? Januari här nere för exakt ett år sedan bjöd på gnistrande snö (1 meter, jag lovar) och kyliga, soliga dagar. Jag börjar tro att det håller på att hända något allvarligt med vår lilla Tellus. Stormarna avlöser varandra, snö är något vi kommer att få berätta om för barnbarnen som ”ja det såg väl ut som citronsorbet eller stracciatella kanske” och jag var brunare efter vår svenska sommar än efter två veckor på Cuba.. Skumt. Fast att få varmare klimat i Sverige kanske kan få några av oss att börja fundera på om det är så dumt i alla fall att bosätta här uppe, så det kan kanske vara bra på sätt och vis trots allt.

Ikväll hoppas jag på att jag ska få ta en sväng till Lund och träna lite Funk. I måndags var jag på Gerdahallen för första gången och testade deras Aerobics (fortsättning med en instr som hette Nadia). Helt ok! Inte lika inspirerande som SATS kanske, men helt klart ett bra studentalternativ och något närmare Ljungbyhed än alternativet Helsingborg. Dessutom sjukt kul att köra lite efter lite drygt ett års uppehåll av all typ av liknande träning. Börjar dock att kännas mer och mer drygt att vara så beroende av att få skjuts överallt. Jag känner mig ganska isolerad..

Måste passa på att tipsa om min väninnas nystartade blogg. Klicka på minelli i bloggrolls-fönstret till höger och SPANA IN!

ellebelle och minelli på nyårsfest!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: