So happy..

Kan inte livet alltid vara såhär? Vi flyger ett pass per dag och ska göra det i 2 veckor nu. Underbart! Dessutom har jag just bokat en resa till Spanien över Valborgs-ledigheten. Mamma är där nere och ville så gärna att jag kommer ner. Klart att man ställer upp 😉 Egentligen är det mina underbara föräldrar som ställer upp, jag hoppas att kunna återgälda det i form av flygningar runt jorden i framtiden.. Ser nu mest fram emot en 4 dagars bränna och massor av tid på stranden (hotellet ligger PÅ stranden weeeeee!)

Som om detta inte skulle vara nog: vi ska på fredag bli bjudna på tackfest av våra yngrekursare. En tackfest innebär att de tackar oss för den insparksfest vi bjöd dem på. De har valt att ha G-tema. Vi hade på vår fest H-tema och det innebar att vi åt Hamburgare (med tusen tillbehör minst) och Himalaya berg (marängsviss) och alla var utklädda till något på H. Jag gick som Hemlig agent och andra kom som hus, hulken, hippie, heckner, hawaii-kille, hiss, hindu osv. Det ska bli mycket spännande att se vad folk hittar på för skojjigt på G. Hittills har jag hört förslag som gipsad, goldfinger, Greve Dracula, grottmänniska, grävling, Günter, gris, gladiator..

Annonser

5 Responses to So happy..

 1. Carola skriver:

  HeHe! synd att det inte var V-tema, då hade du kunnat gå som Veterinär!! hihi… Kram på dig Tjejen!

 2. ellebelle skriver:

  Hahahahah!! Ja eller hur hhahaha. Miss u tjejen =) Kram

 3. Storasyster skriver:

  Hmmm…G-tema…Vad sägs om att vara G punkten 😀
  Eller Gladiator eller Gambian eller Gitarr eller Gustav Vasa eller Gloria Gaynor eller en Gambler eller en Godis eller en Get eller Gay eller Görsnygg eller Göran Persson (!) eller Grädde eller Gosig (klädd i bomullstussar?) eller Gremlins eller Grodman (tja -kvinna då) eller ett Garage eller Gary Glitter eller Gymnast eller George Bush eller en Giraff eller en Guppi eller kanske en Guldfisk eller Gucci eller Galadrottning eller Grevinnan (same at last year James?) eller Gåtfull eller Grym eller så…Ja,jo det är väldigt här på jobbet nu…Tänk jag har betalt för att hitta på saker på G 🙂
  Kram på dig o lova att visa vad det blev//Sussi

 4. ellebelle skriver:

  Hahaha!! Det blev grottkvinna! Foton finns på Ringo coh Facebook =) Lägger ut nån enstaka här oxå snart. Karm

 5. Tina skriver:

  Hoho- min första tanke var också att klä ut sig till G-punkt.. Same family…?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: