Update..

I förra tisdagen förärades vi ett besök på SAAB i Linköping. Det var ett mycket lyckat och frikostigt besök där vi fick kolla på SAAB 340 och 2000, JAS39 Gripen slutmontering och diverse delar som SAAB tillverkar åt Airbus och Boeing. Det var imponerande att se hur tillverkningen av Gripen går till, vilket hantverk!

På kvällen var det 07:1 EK-fest. Det var fullt med folk här på Ljunghusen och jag fick besök av Tusse! Sjukt roligt med Sing Star-sång och dans hela natten lång.

Torsdagen bjöd på EK-mörker nav. Jag fög 1,7 h härifrån via Kristianstad och Halmstad och landade sedan på Sturup. Där väntade vi i 1,5 h tills solen gick upp. Det var helt magiskt när vi sedan skulle iväg mot Ljungbyhed: solen gick just upp och alla 5 Cirrusarna stod uppradade efter varandra för start. Jag var sist och fick avnjuta något som visade sig bli den allra sista Cirrus-flygningen för vissa av oss. Uppflygningen närmar sig..

I helgen var jag i Stockholm och lyckades göra en massa roliga saker, t.ex. gå på Syster Jennys examen, pic-nica framför Karlbergs Slott med tjej-gänget (även om Elise saknades), parta på numera grymt sunkiga Lemon (vem kom på idén att fixa det där klaustrofobiska dansgolvet i källaren?!?), jobba på NK, träffa mina älskade syskonbarn och den ena systern med man (nyblivna husägare, grattis!) och det hanns även med att träffa den gamla hjärtkrossaren Jonas och även den nya. Det ni!

Denna vecka är helt fokuserad på uppflygningen nästa vecka (förhoppningsvis). Jag vill hemskt gärna hem till Stockholm, men måste nog läsa några timmar här nere för att det ska kännas helt bra inför uppflygningen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: