Is it really..

Ja det ÄR sant. Jag håller i mitt första pilotjobbs-kontrakt och jag måste säga att det känns lite overkligt. Underbart att få jobba i Stockholm dessutom, och underbart att själva jobbet i sig förhoppningsvis blir givande och roligt. Att jobba på Kustbevakningen har ju länge varit en dröm.. Nu ska jag bara skriva på!

På tisdag ska vi flyga upp till Arlanda för ett besök på f.d. SAS Flight Academy och jag flyger dit! Detta är en Kat C flygplats, vilket innbär att jag måste flyga den i simulator innan. Det ska jag göra imorn!

Annonser

4 Responses to Is it really..

 1. tuppluren skriver:

  Vad häftigt! Ska du flyga Casa eller?

 2. Karin skriver:

  Grattis! Det är en härlig känsla att ha ett kontrakt i handen som man jobbat så hårt för. Var du nöjd med utformningen av kontraktet?

 3. ellebelle skriver:

  tuppluren: Nej då! Jag ska flyga Kustbevakningens nya plan, Dash8-300! Ska bli jätteskoj.

  Karin: Ja, det är väl som avtalat via tel.. Men vårt flygtillägg syns inte i kontraktet, och det känns som en ganska vesäntlig del av lönen ju.. Om man vill låna en massa pengar o köpa lgh för =) Ska prata med dem i em, Karin ska ringa upp mig. Kram

 4. […] på den bevisningen med de orden, i kombination med bilden ovan, samt faktumet att KBV nu anställt Ellebelle som flygare (om än iofs inte på plantypen […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: